Menestyksesi tekijä

Menestyksesi tekijä

Naisille, perheille, lapsille ja nuorille suunnattujen brändiemme tavoittavuus, monikanavainen portfoliomme, kohderyhmätuntemuksemme sekä sisältö- ja toimialaosaamisemme. Siinä yhdistelmä, jonka ansiosta voimme tarjota yrityksellesi ainutlaatuisen toimivia mediaratkaisuja.

Ajankohtaista

04.12.2014 13:55

Uudistunut Glorian Koti tuntee sisustusfanin tarpeet

Suomalaisten sisustuslehtien edelläkävijä tuo jälleen uusia tuulia sisustusjournalismiin. Uudistunut Glorian Koti auttaa sisustajaa toteuttamaan kaikki kotiin liittyvät unelmat.

20.11.2014 14:07

Me Naiset päivittyi entistä nautinnollisemmaksi lukuelämykseksi

Me Naisten ensimmäinen uudistunut numero ilmestyi. Suomen suosituimman naisten viikkolehden uusi visuaalinen ilme tarjoaa yli 300 000 lukijalle entistä elämyksellisemmän lukukokemuksen.

07.11.2014 15:47

Uusi liiketoimintamalli ja nimi: Sanoma Lifestylen elämykselliset sisällöt ja palvelut viihdyttävät...

Sanoma Media Finlandin aikakausbrändeistä vastaava Magazine Media -liiketoimintayksikkö muuttaa nimensä Sanoma Lifestyleksi. Samalla se uudistaa organisaationsa palvelemaan naisia, perheitä ja yli...

23.10.2014 14:51

Sanoman uudet mobiilipalvelut auttavat parantamaan elämänlaatua

Sanoma Media Finland tuo jälleen markkinoille uusia hyvinvoinnin ja terveyden sisältöpalveluja. Suomen suosituin laihdutuspalvelu Kiloklubi.fi kannustaa jäseniään nyt myös mobiilisti ja uutuussovellus Mun...

16.09.2014 09:57

KMT:kin sen kertoo: Aikkarikattauksemme on ylivoimainen

Tuore Kansallinen Mediatutkimus (KMT Lukija syksy 2013/kevät 2014) kertoo, että monet Sanoman vahvoista aikakausbrändeistä ovat edelleen vahvistaneet markkina-asemaansa oman lehtiryhmänsä ylivoimaisina...

28.08.2014 16:49

Terveys ja hyvinvointi kiinnostavat 55-plussia – ET Terveys huimaan vauhtiin

Terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet seniorit ovat löytäneet alkukesästä lanseeratun ET Terveyden alta aikayksikön. Uutuuslehdellä on tilaajia tuplasti odotuksiin verrattuna. ET Terveyden...

Katso kaikki tiedotteet

Tavoita kiinnostavimmat kohderyhmät

Tarjoamme laadukkaita sisältöjä ja elämyksiä suomalaisille naisille, perheille ja lapsille. Mediavalikoimamme tavoittaa maan kiinnostavimmat ja kulutuskykyisimmät kohderyhmät brändikeskeisistä elämyksenmetsästäjistä palveluhakuisiin pariskuntiin.

Kohderyhmät

Joka päivä, joka paikassa

Magazine Median ja Kids Median monikanavainen mediavalikoima tavoittaa yli kolme miljoonaa suomalaista ja pitää sisällään kymmeniä oman alansa johtavia mediabrändejä. Haluamme olla läsnä asiakkaidemme arjessa päivittäin – juuri silloin ja siellä, missä he sisältöjämme ja palvelujamme haluavat kuluttaa.

Brändit

Mitä saisi olla?

Räätälöimme asiakkaillemme mainonnan ja markkinoinnin ratkaisuja yksittäisistä kampanjoista avaimet käteen -periaatteella toimiviin sisältömarkkinoinnin kokonaisratkaisuihin saakka.

Showroom