Parhaita lukuelämyksiä nyt myös mobiilisti

Tervetuloa nauttimaan laatusisällöistämme digitaalisessa muodossa. Ipad-lukulaitteessa lehtiemme parhaat puolet - vahva visuaalisuus, koskettava sisältö ja nautinnollinen lukukokemus - yhdistyvät ennen näkemättömällä tavalla uuden tekniikaan tuomiin mahdollisuuksiin. Älypuhelinsovelluksistamme voit taas nauttia juuri silloin ja siellä, missä haluat. Näe, koe, kosketa ja ihastu!

Tietotekniikan edelläkävijöiden ykköslehti

Tietokone on tietotekniikkaan panostavien edelläkävijäkuluttajien sekä yritysmaailman ICT-päättäjien ykköslehti, joka tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa asiaa tietotekniikan kehityksestä sekä uusimmista laitteista ja sovelluksista.

Tietokoneen tablettiversiossa voit nauttia paperilehden koko toimituksellisesta sisällöstä digitaalisilla herkuilla terästettynä!

Aku Ankka

Kattava tietopaketti odottajille

Vauva-lehden Odotukseni-raskauskalenterista voit seurata raskauden etenemistä viikko viikolta. Saat tietoa sekä vauvan kehityksestä että äidin kehossa tapahtuvista muutoksista kuvin ja tekstein.

IPhone-sovelluksesta löydät myös kattavan tietopaketin raskauden vaikutuksista elämään sekä muistilistan vauvaperheen tarvikkeista. Yli 15 000 etunimen kokoelma auttaa nimenvalinnassa!

Opettavainen peli perheen pienimmille

Eläinaiheisilla korteilla pelattava Vauvan Muistipeli on helppo, hauska ja opettava peli, jota pienet lapset voivat pelata yhdessä vanhempiensa kanssa.

Pelatessaan lapsi tutustuu eri eläimiin ja oppii yhdistämään kuvan sanoihin. Peliä voi pelata neljän, kuuden, kahdeksan ja kuudentoista kortin erissä. Pelikorteiksi voi ladata myös omia valokuviaan.

Seikkailu sanojen maailmassa

Meidän Perhe -lehden Sanaseikkailun avulla lapsi oppii hahmottamaan muotoja sekä esineiden ja asioiden nimiä. Sanaseikkailu sopii lapsille taaperosta koululaiseen, sillä pelissä on monta ulottuvuutta.

Sanaseikkailu opettaa pienimmille esineiden ja asioiden nimiä, ja hieman isompia lapsia se auttaa kirjoittamisen oppimista. Pelistä on hankittavissa myös englannin- ja ruotsinkieliset versiot, joiden avulla voi opetella vieraita kieliä.

Suomen kansainvälisin lehti

Pääset nauttimaan Suomen kansainvälisimmästä aikakauslehdestä nyt myös pilvien alapuolella, sillä Finnairin Blue Wingsin voi ladata ilmaiseksi tablettiin!

Lehden englanninkielinen tablettinumero ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jokaisella numerolla on oma teemansa, ja ne sisältävät sekä ennen julkaisematonta materiaalia että parhaita paloja paperilehdestä.

Hyötytietoa arjen taloudesta

Oma Talous on vakuutus-, pankki-, säästö- ja sijoittajapalveluita tarjoavan Tapiola-ryhmän asiakaslehti. Se antaa lukijalleen mielenkiintoista hyötytietoa arjen talouden hoitoon.

Oman Talouden tablettiversiossa voit nauttia paperilehden koko toimituksellisesta sisällöstä ilmaiseksi.

Gloria

Kodin Kuvalehti

Me Naiset

Näin ostat!

1. Luo käyttäjätili Applen App Storeen
2. Lataa mobiiisovellus iPadiisi tai iPhoneesi
3. Apple laskuttaa sovelluksen antamaltasi luottokortilta

Tuntuvaa mainontaa

Tabletit ja älypuhelimet tarjoavat mainostajalle aivan uudenlaisia tapoja tehdä vahva vaikutus. Lue lisää tietoja Mediaoppaan lehtikohtaisista esittelyistä!

Vastauksia kysymyksiin

Mitä tablettilehden lukemiseen tarvitaan? Miten se ostetaan? Voiko tablettilehtiä tilata?